Monday, January 23, 2012

 

citeva insight-uri de weekend


- fiecare am venit cu o tema centrala in viata asta, uneori ne-o amintim - alteori nu, uneori o realizam - alteori nu. toata viata noastra, toate aspectele vietii noastre o contin - daca suntem atenti / norocosi / cu ochii deschisi o vom gasi pentru ca ea reprezinta cea mai mare provocare (in absolut orice relatie sau zona din viata noastra) in a ne gasi echilibrul, in a ne gasi "binele" personal. in a ne gasi pe noi insine.


- fiecare tema centrala se manifesta in polaritate - intotdeauna sub doua aspecte contrare, dar nu sub auspiciul axei bine - rau, pe care le vei trai din plin. daca tema ta centrala este, de exemplu, libertatea, vei experimenta controlul si vei ajunge intr-o familie in care controlul primeaza. daca tema este generozitatea, vei ajunge in zgircenie. daca tema e iubirea, vei experimenta o totala lipsa a acesteia. daca pici in capcana "zgircenia este rea", trebuie sa scap de ea ca sa ajung in "generozitate" toata viata te vei lupta si niciodata nu vei atinge adevaratul "TU", binele tau unic si personal. doar acceptind "zgircenia", traind cu ea si in ea vei putea sa descoperi generozitatea. doar acceptind "lipsa de iubire / respingerea / abandonul / frica" te vei propulsa in iubirea daruita si primita. pentru ca atunci de e sau nu e, nu mai are nici o importanta. si in loc sa te lupti, doar dansezi cu ele.


- "tu iti creezi propria realitate" - totul, dar absolut tot ceea ce traiesti este creatia ta, dincolo de constientizarea acestui fapt. nu sunt ceilalti "vinovati", nu exista circumstante nefavorabile, nu iti vine nimic din afara, de la altii. tu ai ales si creat ceea ce traiesti, fii atent la ce traiesti pentru ca e acolo pentru tine ca sa te ajute.


- respingind "zgircenia" / "lipsa iubirii" / "controlul", incercind sa le faci sa dispara de fapt le hranesti, le dai o forta incredibila. si in loc sa traiesti TU, te traiesc ele pe tine.


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?