Thursday, August 11, 2011

 


Viata


"Cum te trateaza Viata? Dar tu pe Ea?" - o veste minunata mi-a fost adusa impreuna cu aceste intrebari. dincolo de emotia si fericirea aduse de veste, intrebarile m-au pus pe ginduri ... si am realizat ca sunt lucruri / intimplari care imi sunt date, porti minunate care mi se deschid, oameni care imi vin aproape si altii carora ma alatur. in aceeasi masura, simt ca pierd lucruri, ca se instaureaza distante greu de dus si exista doruri pe care nu stiu cum sa le gestionez.


raspunsul meu la aceste intrebari e simplu "Viata ma trateaza frumos - asa cum stie ea si asa cum e necesar sa se intimple, mi se deschid porti, din ce in ce mai multe ... simt ca pierd lucruri, e greu, dar poate trebuie sa fie pierdute. Eu ii multumesc Ei - Vietii, si accept tot ce imi vine. Uneori cu bucurie, alteori cu tristete, dar intotdeauna cu Iubire."


cind o poarta ti se inchide, intotdeauna se va deschide alta. e ritmul firesc al Vietii, dar atit de greu de trait uneori. sunt intreaga si descompusa in aceeasi masura. sunt plina de iubire si increzatoare, insa, in aceeasi masura trista si indurerata. sunt fericita, dar macinata de dor. inteleg sensul, dar nu pricep nimic pe alocuri. accept tot ce imi vine, dar doare crunt uneori ...


de acum incepe o noua poveste in viata mea, am cautat-o de mult timp, ne-am gasit una pe cealalta si merg mai departe in si cu Viata.


Comments:
Draga Dana, am fost si eu in punctul in care am zis ca am incheiat o poveste si ca incep alta, in care nu voi lua cu mine decat personajele care-mi plac, lucrurile care-mi convin, ca-mi las deoparte umbrele si psatrez doar aspectele pozitive. Mi-am dat seama insa, ca povestea, oricat as vrea eu sa fie altfel, e una fara sfarsit. Ea nu se intrerupe, nu se termina, nu se incheie. Tot ce se schimba, e episodul, alineatul. Povestea e aceeasi, insa personajul NU!; el e altfel, probabil nitel evoluat si, cu siguranta, transformat!
Punct si de la capat! :)
Drum bun in si cu Viata!
Te imbratisez!
 
@Raluca: incurajator si descurajant raspunsul tau, deopotriva :-).
 
Dinspre partea stiintei (fizica cuantica), avem dovada ca avem nevoie de 21 de zile pentru crearea unui nou sant neuronal care sa inregistreze informatia noua. Apoi de inca 3 luni pentru ca ea sa se stabilizeze si de 6 luni pentru ca ea sa devina parte din viata si din personalitatea noastra. Deci daca te inspira acel Nou Inceput, seteaza-ti planurile. Mai ales planurile sufletesti.
Sunt langa tine, cu tine.
 
@dosvida: multumesc :-)
 
....nu miai vorbit deloc de sotul tau? este o persoana rea, atat de rea, sau este un om bun?
....nu prea inteleg motivul suferintei , si dorului tau?vati iubit imens, si apoi gata, cand a intervinit un povarnish al karmei, lai parasit, sau te-a parasit el pe tine?
....eu mam despartit de iubita mea, fiindca practicam diverse metode soteriologice de salvare spirituala ca yoga integrala, sau zen-ul, si ea imi spunea ca sunt nebun....ca acord atata atentie "trezirii"si descoperirii interioare....sa terminat urat, dar poate viata uneori ne da o lectie dura, ca sa invatam din punctul respectiv sa fim mai buni, mai intelepti mai tineri in suflet.
 
... nu e zimbet, am ramas cu gura cascata. ai atins ceva esential, cumva ... :-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?