Thursday, March 31, 2011

 
vremea intrebarilor (3) nu am putut sa uit nimic ... ... pentru ca am crezut ca am meritat toate pedepsele pe care le-am primit. eu eram vinovata de tot ce primeam ... pentru ca asa ma simteam pregatita pentru toate pedepsele ce urmau sa vina. si erau multe, asa era lumea toata ... pentru ca asa puteam sa ramin in cochilia puternica si protectoare facuta din piele, singe, lacrimi si iubirea copilului din mine ... pentru ca toate au ajuns sa ma hraneasca si sa ma infometeze, deopotriva ... pentru ca uitarea lor ar fi insemnat uitarea mea, iar eu nu ma mai puteam gasi, eu devenisem ele. durere si frica, vinovatie, lacrimi, tristete. ajunsesem sa ma identific cu toate. lovita, anulata, pedepsita, respinsa, abandonata si tradata. iar daca eu nu sunt ele, atunci cine sunt?

Comments:
esti cea care a inteles toate astea acum si merge mai departe altfel. Miss u.
 
cine esti tu ?
tu cea adevarata esti! daca vrei o stare angelica luminoasa de fericire, si pace, esti acel inger care s-a gasit pe el, si care si-a gasit identitatea trezita gratie unui anumit episod dramatic fara de care altfel nu ai constientizat ceea ce Esti!Esti Pura Fiinta de Lumina, descatusata de corvada materialitatii efemere si pline de regresiuni in stari care nu ne plac...starea carnala, desi atractiva tot stare carnala ramane, pe cand Ingerul e Liber, e in Dumnezeu si Dumnezeu in el, e Pur si Luminos.
multi m-au intrebat-de ce suferim? tu ai suferit? da...si inca foarte mult...Isus nu ar fi devenit Christos daca nu trecea prin suferinta, suferinta desi este de nedorit este cumva necesara in procesul Trezirii la Starea Angelica....ma uitam la Parintii Pustiului de acum mii de ani, in viata lor civila anterioara trezirii erau bine mersi, unii chiar bogati, dupa Trezire nu le mai trebuia decat un pat, o patura si o biblie...restul nu mai conta pentru ei...imi sunt atat de dragi, aceste Genii Angelice, care au exista in vechime, si care mai exista inca pe ici pe colo, ignorati complet de noua democratie..
 
@irina: there is no way back, totul merge inainte ... cu "altfel" nu stiu inca cum, mai degraba as spune - merg mai departe aware.
@eugen: multa vreme am trait scindat, si intr-adevar materialitatea era efemera ... aici si acolo ... provocarea insa o gasesc in a trai complet si integrant. am ajuns aici in incarnare, in materialitate ... cu un scop, trebuie sa le pastrez pe amindoua interior, fara comparatii, fara evaluari. simt ca asta e calea, de adunare si unificare a celor doua dimensiuni, fara clivaje si ruperi :-)
 
....viitorul poate aduce noi experiente, de alta natura, de o natura elevata, care sa-ti dea starea de fericire libera si nescindata.
....trecutul de acum este istorie, si ca tot trecutul are diverse impregnari de la stari bune, frumoase, pana la anumite stari negative care nu plac, aceasta-i scoala pamant, care te invata, prinanumite evenimente ceea ce poti afla de altfel doar din carti, pur livresc.
....trairea in Prezent, deschiderea catre lumina celor care tin la noi, la copii nostri, sau cei dragi, poate asigura un feedback in care mereu sa ai o stare de pozitivitate launtrica proprice fericirii si creatiei artistice, sau intelectuale.
...in fond Primavara este foarte aproape, cand intreaga Natura danseaza de fericire prin muzica, flori si poezie launtrica...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?