Wednesday, February 23, 2011

 
feedback

acu' citeva saptamini am primit un feedback de la un prieten ca ceea ce scriu eu pe blog e trist rau de tot, ca ce dracu' am ... sa fiu mai optimista. ieri altcineva drag mi-a spus ca ii lipseste umorul din scrierile mele. si vorba ceea, cind iti spun doi ca esti beat, incepi sa iti pui intrebari ... ma rog, in urma feedback-urilor astora am stat si m-am gindit, intrebindu-ma ce fac de fapt eu aici pe pagina asta. si iata citeva din gindurile ce mi-au venit in cap:

- pagina asta am creat-o intr-un moment cam naspa pentru mine, adica eram down de tot si daca nu incepeam sa exprim / scot / transform in ceva creativ tot ce imi statea pe suflet atunci, aveam sanse mari sa ma scufund in propria-mi furtuna
- cu timpul a devenit un fel de jurnal terapeutic, adica radacinile scrierilor mele sunt adinc infipte in fiinta mea - iar fiinta mea, din motive stiute dar si nestiute, este extrem de zbuciumata. am trait chestii grele, pe care le car cu mine fie de vreau ori nu vreau. la inceput speram ca odata aflate si aduse in constient, urmeaza inevitabil vindecarea. lucrul cu mine si experienta mi-au aratat ca anumite lucruri nu pleaca .. oricit ti-ai dori asta. asa ca ceea ce fac acum - iar scrisul ma ajuta enorm sa fac asta - este sa incerc sa traiesc cu ele in armonie si intreaga.
- sunt lucruri pe care le fac sau care mi se intimpla in viata de zi cu zi - pe acestea imi place sa le povestesc aici asa cum vin pentru ca imi doresc sa le pastrez. si aici intra Toma, calatoriile ...
- si cel mai important, desi imi place sa impartasesc cu altii ceea ce scriu, eu de fapt scriu pentru mine ... exprimarea tuturor lucrurilor astora ma alina, e un mod de a imi sopti mie insami "totul va fi bine, draga mea"

Comments:
ca feedback alternativ, sa stii ca pentru mine jurnalul tau e foarte linistitor. hugs.
 
@ana: multumesc :-)
 
Si instructiv as zice si drag (a se intelege mai ales de suflet). Pup!
 
@hirinuca: :-*
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?