Thursday, January 06, 2011

 
Dialoguri imaginare cu o fetita pierduta (3)

patru pereti si un spatiu mic. intuneric bezna. o singura fereastra se iteste la nivelul ochilor.
ma apropii de fereastra, nu vad nimic, inauntru aud o respiratie si o bataie imperceptibila ca de aripi.
“cine e acolo” – “nimeni”
“care nimeni?” – “nimeni, nimeni. nici eu, nici tu, nici ea nici alta”
“si atunci tu cine esti?” – “nu stiu”

“apropie-te de lumina sa te vad“ – “sunt in lumina“
“oh doamne, ce faci aici?” – “zbor”
“nu vrei sa iesi afara?” – “ce e afara?”

“unde e usa?” – “la mine in piept”

“cine te-a inchis aici?” – “nu imi aduc aminte”
“de cind esti aici?” – “de cind am ajuns”

imi bag miinile si capul prin fereastra mica si ii vad trupul plapind cu aripi albe. cu degetele ii ating pielea si miinile si fata. “are dreptate”, imi spun, “e in lumina, e facuta din lumina”

o apuc cu miinile, o mingii tandru pe obraz si miini, se lipeste de mine, este atit de mica precum o scinteie. incet o ridic pina in dreptul ferestrei si o trag spre mine.

“doamne, ce cauti in temnita asta?” – zimbeste

cu grija o scot de acolo, mi se cuibareste pe piept, in dreptul inimii. o string in brate strins “voi avea grija de tine toata viata mea” ii soptesc. adoarme la pieptul meu, invatind sa respire. aripile i se culca pe spate, burta i se lipeste de pielea mea. o legan si o mingii, cintindu-i intr-o limba pe care nu mi-o amintesc. “dormi draga mea, crestem impreuna, iubim impreuna, traim impreuna ... nu te voi parasi niciodata. dormi draga mea si cresti. eu sunt aici”

respiram cu acelasi plamin, avem aceeasi inima. suntem una. eu si cu ea.

Comments:
Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?