Thursday, January 07, 2010

 
si daca ...

azi dimineata m-am trezit cu un flash puternic, ca o inspiratie - daca lumea toata este construita dual, pe axa bine / rau, plus / minus, ying / yang, lumina / umbra, este oare posibil ca lumina, dumnezeu ... sursa vietii sau iubirea (sau oricum om vrea sa o numim) sa fie o parte din ea, adica lumina - iar lumea asta si viata pe care o ducem aici sa fie posibilitatea de manifestare a celeilalte parti?

Comments:
:(
chiar si in cenusa exista o scanteie... iar in bezna cea mai mare ochiul nostru vede pete luminoase si culori... pacat ca despre lumina cunoastem mult mai putine lucruri... dar uneori le intuim...
 
@rux: mi-a placut aia cu bezna in care se vede lumina :-)
 
Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?