Monday, December 07, 2009

 
nu am votat!

nu imi pare rau. imi pare rau insa ca un om ca basescu o sa continue inca 5 ani sa faca circ, scandal, sa isi ridice fustele in public - proclamind ca o face pentru binele poporului. si eu sunt poporul, iar mie nu imi face deloc bine ca un om care ar trebui sa fie un lider, un om cu carisma care sa mobilizeze toate institutiile statului si toate partidele politice, sa motiveze toti oamenii din jurul lui - nu face altceva decit sa creeze scandal, mizerii, mitocanii si cacaturi.

e ca intr-o companie domnilor - ce s-ar intimpla daca presedintele companiei ar incepe sa ii suspecteze pe toti directorii de departamente, sa ii pindeasca si sa le dea cu maciuca in cap tuturor angajatilor din pozitii cheie? s-ar duce dracului compania aia. ar fi haos total. ar fi o companie terminata. cam asta se intimpla cu romania - suntem in deep shit, pe cale de faliment - moral, economic, social, etc.

un presedinte de companie ar fi concediat imediat, pe basescu nu l-am concediat - din diverse motive, ca nu am putut sa votam psd, ca geoana e prea slab, ca are in spate mogulii, etc. mi-e frica insa de ce ne asteapta in urmatorii ani, pentru ca un om rau, nebun si fixist ca basescu o sa si-o ia si mai tare in cap acum, iar circul, nebunia si haosul vor fi pe agenda zilnica a noastra, a tuturor.

Comments:
Ok!
1. Nu ai dreptul să mai comentezi ceva, pentru că tu nu ai votat.

2. Poţi să rămâi fără job şi să nu ai bani de pâine, că tu tot nu vei putea să te plângi de guvernare, pentru că tu nu ai votat. Poţi să te plângi de orice vrei tu de azi înainte, numai de guvern şi preşedinte nu, pentru că tu nu ai votat.

Asta aşa, ca să înţelegi cum stai...
 
@buddha: tu ai dreptate in felul tau :-). exista insa situatii cind nu ai ce sau cu cine, si atunci mai bine stai deoparte. din punctul meu de vedere nici unul nu merita sa fie presedinte si de data asta nu am avut chef sa fac un compromis. dreptul de a spune ceva si a avea o parere este independent de implicarea activa - in cazul asta, cel putin.
 
buna I-dana....am accesat mai multe bloguri printre care mi-a placut si al tau....interesante opiniile tale, cat despre vot, ai dreptate, nimeni nu merita sa fie presedinte, te astept la mine pe blog :)
 
Pana la urma ne-am ales cu acelasi rezultat. Si tu care nu ai votat si eu care am facut-o. Am ales sa fac acest compromis, nu pentru ca imi placea de G ci pentru ca nu il mai vroiam pe B care se simte un mic stapan peste tot si toate si daca nu facem cum vrea el ne demonstreaza ca nu facem nici altfel.
Probabil noua ca natie ne-a priit dictatura
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?