Wednesday, April 16, 2008

 

visez
mari albastre, imense, pline de pesti uriasi carora in loc de solzi sau piele neteda le creste iarba de un verde inchis intens pe corp. azi noapte i-am mingiiat la nesfirsit, mi-am strecurat degetele reci prin iarba deasa si calda de la trupul lor, iar ei se apropiau de mine, ma atingeau delicat precum niste copii dornici de afectiune si tandrete. iar marea si cu mine si cu pestii mari acoperiti de iarba verde pe trup formam un dans stravechi, o mandala ce imi amintea de leganatul copilului la sin, de dansul iubirii inainte de a te contopi in dragoste cu celalalt ... de vorbele vintului atunci cind trece tiptil prin copaci si prin pielea ta. de soapta proprie ce ti-o susuri cald in ureche atunci cind esti trist si plingi, de propriile-ti degete ce isi ating pielea ca sa mingiie ... de ochi in ochi si atingere pe atingere. de iubire.
visele mele vin din alta parte. ele traiesc si respira. sunt liantul ce ma tine laolalta, aerul de aici si de acolo. visele mele sunt ochii mei. amindoi si poate chiar mai multi de doi. sunt desene din alte lumi. cuvinte uitate. trairi nestiute. sunt portile mele.

Comments:
visele mele vin din aceiasi parte cu ale tale..cumva cred ca oameni viseaza anumite mari. tu marea ta..eu pe a mea. si totusi..sunt apa toate:)
 
portile care duc spre?
 
@just a girl: sau poate sunt aceeasi apa :-)
@offshore: spre mine, spre lume, spre alte lumi, spre dumnezeu sau spre iubire, spre ... multe
 
Interesante idei
 
...frumoase portile tale...
 
:-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?