Friday, April 25, 2008

 
bebe-jurnal (1)

ei, mi-a luat ceva pina mi-am luat inima in dinti sa vorbesc despre el/ea-bebe. sunt emotionata si fericita, sunt cumva in reorganizare din toate punctele de vedere - fizic, emotional, sunt speriata uneori, curioasa si entuziasmata ca un copil alteori. sunt multe ... asa deodata si in acelasi timp.

in afara de programul artistic de greturi si voma aproape zilnic, chiar si de mai multe ori pe zi, mi s-au schimbat nevoile alimentare, eu care aproape nu mincam carne - acum as minca aproape zilnic piept de pui si oua, am trecut de la apa plata la apa cu bule si ma intreb cum de mi-a placut vreodata apa plata (acelasi lucru ma intrebam inainte cum de le-o placea oamenilor apa cu bule), de la foarte, foarte multe dulciuri pe zi inainte - acum aproape nu ma ating de ele.

ultima oara l-am vazut pe bebe la ecograf acum citeva zile - e fascinant sa stii cum creste in tine un mic pui viu. uneori nu imi vine sa cred, parca uit si cind imi aduc aminte ... ooops chiar e acolo si creste odata cu mine cumva. la virsta asta (12 saptamini) e de fapt o inima mare, mare, cit jumatate din trupusor, cu minute si piciorute clar conturate, capsor cu toate cele, un stomacel mic de tot ... arata deja ca un omulet. si face ca toate alea pe acolo, da din miini si din picioare, se agita in continuu ... chiar ma gindeam i have a bad feeling! daca acuma face asa, pe la vreo 5 luni sa vezi ce suturi imi trage.

si inca o chestie, am devenit parca si mai receptiva la lucruri de o vreme incoa' - sunt inconjurata permanent de prezente cunoscute si necunoscute. unele ma bucura, altele ma infricoseaza ... o sa mai vorbesc despre asta

Comments:
Felicitari, Dana :) Citind postul asta astazi, am simtit o mare bucurie.
 
Tin pumnii pentru un bebe sanatos si frumos! Cuminte, destept, ascultator [de Tom Waits probabil :P], etc...

Si tie iti urez sarcina cat mai usoara, din cate spui cel putin mai usoara decat pana acum :)

Cum spune si Catalin, mare bucurie...
 
pozaaaaaaaaa
 
@catalin si ciprian: multumesc. ma bucur ca v-am bucura :-)
@troniu: pai da! la asta nu m-am gindit :-)
 
Pate fericit! multa lumina-n casa si-n suflet draga mea! Hristos a inviat!
 
Hi, hi, hi
Felicitari pentru bebe !
In loc de incurajare: am inteles ca pe masura ce bebelusii cresc spatiul din burtica devine mai mic si ei se misca mai putin.
 
@ronin: Adevarat a inviat! Mersi :-)
@niko: multumesc. sau dimpotriva ii simti si mai tare :-)
 
hiihihihihhi!!! nici nu stiu cum sa scriu ce ma bucur pentru voi! si bebe, bebe o sa fie o minune!
acum am putin timp sa intru sa ma pun la curent cu toate vestile!! si ASTA VESTE este frumoasa..si cred ca o stiu de pe alta filiera, dar ma bucur din tot sufletu! un bebe!!
 
@just a girl: multumesc :-)
 
eheeehei! felicitari! va doresc tot binele din lume, neconditionat! sunt curios daca vei ramane pe blog in acelasi ton sau vei cauta dimensiuni mult mai pozitive. btw, 'simt' ca va fi fata ;)
 
@cb: multumim :-). ieri in interval de 5 minute 2 persoane, fara sa se auda una pe cealalta, mi-au spus - e sigur fata! clar e baiat! ... asa ca se pare ca fiecare proiecteaza propria dorinta loool. in scurt timp lamurim misterul, nici o grija :-)
 
va fi fata :) am pariat deja de mai mult timp :)
 
lol
 
Azi am aflat si eu vestea cea buna! Felicitari! Acum incepe o mica aventura, sper sa fie cat mai placuta! :)
 
@radu: mersi :-).cred ca aventura a inceput deja, o sa vin dupa sfaturi ;-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?