Monday, November 12, 2007

 
pierderi (6)

desenatoarea de ochi

azi a fost prima zi de lucru la noul meu ochi. urmeaza o saptamina intreaga cu citeva ore bune pe zi de lucru la ochi. am fost atit de prinsa in operatia propriu zisa, in recuperarea de dupa, in faptul ca am un ochi lipsa si un gol in mijlocul capului, pe care ma tot chinui sa il umplu cu lucruri de 6 saptamini incoa' ca pur si simplu nu m-am gindit prea mult la proteza in sine ... iar azi m-am pomenit cu o fata draguta, o pictorita, care imi desena irisul sub indrumarea tehnicianului ... un pic mai cald, te rog; irizatiile mai rosiatice asa; fa un pic mai accentuata marginea; o culoare mai dulce, uita-te, uita-te cit de cald se vede; usor mai deschis aici; si mai inchisa pe margine ... irisul este incredibil de frumos si complex, habar nu aveam de asta pina nu m-am uitat la desenul facut de desenatoarea ochiului meu.

procesul mi se pare destul de ... primitiv. eu imi imaginam ca or sa imi faca o poza a ochiului sting, pe care or sa o proceseze pe computer si or sa creeze o imagine identica pe care o vor aplica pe irisul ochiului nou. e foarte manual, de fapt ... forma se ajusteaza la polizor, culoarea se picteaza cu pensule si acuarele ... nu spun ca e rau, oricum tre' sa vad ce iese. cred totusi ca o sa incerc sa aflu ce e disponibil si pe afara ...

hopefully, la sfirsitul saptaminii renunt la bandaj. si daca ma supar imi fac un ochi caprui si unul albastru ...

Comments:
draga mea... apoi abia astept sa te vad
 
Ma interesez si eu ce se intampla pe aici in domeniu ... PUP!!!!!
 
@ruxandra: deci nu vrei sa ma vezi pirat?
@irinuca: da, m-ar ajuta :-*
 
buna I-Dana . Am nimerit aici din intamplare, acum cateva saptamani. Am citit un post, m-a prins si ti-am parcurs tot bloggul, m-am cutremurat si m-am infrigurat,si abia astazi m-am hotarat sa-ti scriu. Pentru ca esti ca un curcubeu !
 
Draga mea,
Vreau doar sa-ti spun ca gandurile mele se indreapta catre tine zi de zi de cand am citit blogul tau.
Vreau sa iti dau un strop din curajul, vointa si puterea mea. Nu e cine stie ce, dar adaugat la ce ai tu, si adunat cu ce iti dau toti cei care te iubesc sa te ajute sa treci mai usor si sa pastrezi frumusetea pe care eu am descoperit-o in sufletul tau.
 
@ana: wow, m-ai lasat fara grai. multumesc ca mi-ai citit tot blogul. ma bucur daca bucatelele din mine pe care le las aici inseamna asta :-)
@mamaluandrei: multumesc din suflet
 
arta rupestra, unelte primitive... oare de ce te miri? traim in grota europei. eniuei, pe cat de cinic pe atat de frumos tre sa fie sa creezi irisi... am sa ma interesez la prietenii mei din fr si uk.
 
cb, thx
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?