Monday, July 30, 2007

 
Nori

joi seara dupa ce mi-am scos masina din parcare am auzit un fosnet printre sacii de gunoi, exact linga roata din fata ... m-am uitat atent si am vazut o mutrita de catel ... ceva ce aducea a pechinez, soricar ... l-am luat in brate, am intrebat portarul daca stie ceva despre el ... "nu. nu l-am vazut pina acum ... dar a fost cineva mai devreme acolo ... a aruncat ceva ..."

da, am gasit un catelus absolut adorabil aruncat la gunoi. are 7 saptamini, este plin de energie, jucaus si foarte, foarte dragut. il cheama Nori, mi se pare ca i se potriveste foarte bine. este la fel de mare cit broasca testoasa (aprox. 1kg), care ii maninca bobitele din castron si pe care o latra de zor din acest motiv. are un sufletel tare blind si frumos. acum e deparazitat si curatat de toate cele ... miine il vaccinez

poze aici

din pacate eu calatoresc mult si chiar cind sunt in tara sunt plecata aprox. 12 ore / zi de acasa. nu prea este o viata frumoasa de oferit unui cutu atit de dragut. m-as bucura sa ii gasesc pe cineva care are timp pentru el, care l-ar iubi ... daca auziti / stiti despre cineva care si-ar dori un cutu dati de veste :-)

Comments:
E absolut minunat catelusul asta !! Si pe ce maine a picat !!
:)
 
Maini voiam sa spun :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?