Monday, May 21, 2007

 
la ad'or cu ... basescu

ca am votat cu el ... asta e! mi-o asum. am avut de ales intre 2 rele si am ales-o pe aia mai putin rea. nu ar fi prima oara. si pe iliescu l-am votat ca sa nu iasa vadim. dar sa dea buzna iaca'sa la un festival de publicitate ... ma scuzati! dar mi-a stat fix in git. ca incepusem sa ma intreb daca nu cumva participa si campania cu "nu vad. nu aud. nu vorbesc" in concurs. campanie care de altfel mie mi-a lasat un gust amar pentru ca 1 - a pornit de la un concept foarte misto, ce nu are nici o legatura cu mizeria de doi lei in care ne balacim actualmente si 2 - pentru ca a fost prost interpretata, acolo sa nu vezi, sa nu vorbesti, sa nu auzi este un semn de intelepciune, de detasare de raul si micimea lumii asteia ... ceea ce nu prea avea legatura cu ce face domnul basescu, dimpotriva.

ma scuzati domnule basescu, dar as fi preferat sa am liniste, sa ma simt bine, sa ma uit la niste campanii si niste premii luate de oameni misto ... si chiar daca dumneavoastra in ultima vreme doar va comunicati ca un brand umflat si impopotonat in loc sa va comportati ca un om integru si intelept ... unii stiu.

Comments:
hai ca m-am ras un pic. Amuzant sau nu, subiectul tine de branding orisicum, orisicand si orisice...
Sa fim seriosi, ce importanta mai are ce am vota... cand important pt TB e sa fie votat in continuare; in tara in care orice zero devine brand (uite! chiar se poarta vara asta) ce importanta are ca se-nvarte ca giroscopul la multime... interesant e cine gandeste strategia asta?! maaare ganditor! parerea mea...
 
daaa, si stim si cine ;)
 
daca nu dam nume, putem sa-i denumim? :))
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?