Wednesday, April 04, 2007

 
13 ani si dor infinit

... azi kiki ar fi implinit 13 ani ... si desi nu este zi in care sa nu ma gindesc la el sau secunda in care sa nu il simt inlauntrul meu ca pe o prezenta eterna ... exista inca acolo un dor care doare si despre care invat ca nu o sa treaca niciodata, oricit timp se va fi asternut peste el, oricite alte lucruri sau fiinte as aduce in viata mea ca sa umple golul
... da! exista goluri care nu pot fi umplute, exista doruri care nu trec niciodata, exista suflete care ramin cu tine pentru eternitate si desi simti lesin de dor de atingere, de strins la piept, de respiratie si bucurie aratata ... ele ramin acolo pentru totdeauna ... si de asta cred ca dincolo de aici este un acolo in care atingerea si tangibilul nu mai au valoare, in care iubirea si bucuria si legatura dintre sufletele alea ramin si sunt ... si atit!

sa-ti fie ... bucurie kikisor!

Comments:
dragul de el! o să-mi rămână pentru totdeauna blăniţa lui moale pe dinăuntrul palmelor şi obrajilor. am vrut şi eu să scriu despre asta dar n-am putut cumva... am scris tot pe dinăuntru.
 
acolo pe dinlauntru' se scrie cel mai adevarat ...
 
nu cred că numai acolo... dar asta e altă discuţie...
 
asa e ... nu numai acolo
 
nici eu n-am putut.
dar stiam ziua, si m-am gindit la el. n-am vrut nici sa trec p-aici, ca stiam ca.. si era prea.. si uite-ma acum, zicind pina la urma ceva.
eu imi aduc aminte de bebe-Aki, de ochii lui albastri si mersul nesigur si apoi cind mai crescuse nitel si Dana-i spunea blind "Hai sa luam pastiluta, puiule".
 
ma bucur tare ca ai venit si ca ai zis ...:)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?