Saturday, March 03, 2007

 

sa crestem betoane in loc de plante!


asa arata acum in fata blocului meu - primaria face parcari (ceea ce nu e un lucru rau!) - insa inainte, fix in spatiul ala, erau vreo 5 copaci si o multime de plantute si arbusti ... pe care le stiu de cind erau puiuti si au fost plantati. imi imaginam cind au inceput sa lucreze ca or sa le scoata cu grija, cu radacini cu tot si apoi vor fi replantate in alta parte ... wrong! am fost doar naiva ... au fost scoase cu buldozerul si aruncate la gunoi! in dimineata in care s-a intimplat asta am simtit cum ma ineaca plinsul de viata aia smulsa cu brutalitate si aruncata la gunoi, de draci si nervi, dar mai ales de neputinta. am stat aproape doua ore la telefon cu primaria si adp, am vorbit cu vreo 20 de imbecili si cretini care decid lucruri pentru noi si fac alegeri in locul nostru, ascultindu-le uimirea idioata la ceea ce le spun, convingerea ferma ca ei vorbesc de fapt cu o nebuna care nu are altceva mai bun de facut pe lumea asta decit sa faca reclamatii ca i se scot plantele din fata blocului cind ei ne fac parcari, da!, tipete de femei isterice, domni binevoitori care incercau sa ma linisteasca "dar domnisoara plantele erau de anul trecut. nu trebuie sa va ingrijorati din cauza asta. nu este nici o problema, o sa punem alte plante. o sa vedeti."


... deci nu este nici o problema, o sa traim fericiti intre betoane, o sa respiram noxele propriilor masini din parcari, o sa ne bagam picioarele in tot ce e necuvintator, ca vorba ceea daca nu vorbeste, nu e om, deci nu ne intereseaza, poa' sa se duca dracului ... fuck!!!



Comments:
salut!
 
uite mai dana, vezi, de asta te iubesc eu pe tine! Ca esti in stare sa lupti pentru orice cauza!
 
salut andressa si bine ai venit pe aici :)
daaa Ronin man, stiu de ce ma iubesti :), insa e tare greu cind realmente simti ca orice ai face nu o sa reusesti sa urnesti lucruri, asta a fost unul din momentele alea ... dar nu renuntam, nu? :)
 
Daca vrei verdeata si triluri primavaratice du-te la tara :) Cum era versul ala...? "Mie dati-mi strazi pavate"
 
pai iti dam daca asta iti doresti :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?