Tuesday, March 20, 2007

 
my every day life

... sa obtii invitatie (nu viza!!!) in vederea obtinerii vizei de Rusia dureaza 2 saptamini pentru ca oamenii aia de acolo imi pot trimite invitatie doar dupa ce obtin aprobare de la ministerul de interne rus ... hello! suntem in 2007!
... sa iti dai intilnire la "birou" si unul se duce la Mariott iar altul la Bucuresti
... sa-mi pierd 2 ore pe zi din viata inspre si dinspre birou in masina. i hate victoriei! i hate all cars in bucharest! de saptamina viitoare merg cu metroul! imi cumpar rucsac, imi bag laptopul in el si imi bag picioarele in ea de masina.
... sa trebuiasca prin lege sa declari km personali ca sa ti se aplice impozit ca ai beneficii personale ... sa stie toata lumea ca e so fucking stupid!, dar sa nu poti sa minti (desi toti ceilalti o fac, ca nu ai de ales) intrucit una din valorile companiei este sa vorbesti cu truth&candor ... asta intra la categoria paradox! and by the way formula adinc scremuta de mai marii intelepti in ale fiscului te scoate la un cost / km cam la acelasi nivel cu cit ai da pe taxi... motiv in plus sa imi bag picioarele in ea de masina.

in rest, numai de bine va doresc!

Comments:
Auch! Aia cu Victoriei e nasoala rau! Am mai vorbit noi despre asta la un moment dat si ti-am zis ca nu mi-as lua masina in Bucuresti nici sa mi-o dea pe gratis!

Si de zis ai zis-o bine: "2 ore pe zi din viata"!
 
azi am venit cu metroul. 35 minute!!! incredibil. good bye my car :)
 
Nu cred ca exista viza care se obtine usor.

Daca nu e invitatia e cazierul, daca nu-s hartiile e programul redus, daca nu-s documentele incomplete (desi le-ai pregatit dupa cum zice pagina lor web/ persoana lor de contact) atunci e coada, daca nu-i nici asta curierul intarzie o saptamana. Acea saptamana pe care n-o (mai) ai.

Iar daca o scoti la capat cumva, se prea poate sa fie greva la compania aeriana, pe aeroport sau la firma de catering. E o minune cand iti ies toate!
 
da, cam asa e :)
numai ca eu next week e musai sa fiu in Moscova.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?