Tuesday, February 06, 2007

 
training-uri

ok, sa facem o recapitulare ce traininguri tailor-made ai facut pina acum? - pai, leadership, negotiation skills, project management, management skills, coaching & development, finance, hr...

foarte frumos! dar ... antibribery?

... ooops pe asta am uitat sa il fac :) deci, training pe antibribery, nu este o gluma, nu! primesc si certificat. daca imi schimb job-ul o sa mi-l pun in cv la loc de cinste si o sa spun "am facut scoala pe antibribery! take me. take me" cred ca de la cadourile de craciun si de la faptul ca sunt din RO mi se trage :)

... si ma intrebam asa ... oare in institutiile de stat si toate structurile astea sensibile la mita se organizeaza asa ceva pentru angajati?

Comments:
geee, eu nu m-as indoi asa de tare; iti spun niste povesti, care concureaza tot ce stii sa-mi spui tu din ro ;). made in france (pronuntat asa un pic pe nas...)!
 
abia astept sa mi le spui:). unde? aici sau la Paris? dor...
 
pai daca intinzi asa ca o guma o vacanta intre gotan si lisa, iti spun o parte la regina acasa, o parte in timp ce facem un buzz quiz, o parte (ca sa mai uitam) in timp ce trecem podetul ala al portii din aval (ca sa vezi si tu cum e inima pietrei :), iar daca ne luam dupa mintea lui paul, poate iti spun o parte in timp ce mergem de la sfantul raphael spre oraselul ala cu nume de suc ;)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?