Thursday, February 08, 2007

 
O carte pentru fiecare copil

In sustinerea initiativei bookblog.ro si a lui Andrei in mod special, lansez aceasta provocare si la mine pe blog. Aveti mai jos detaliile si daca aveti cartulici prin casa de care va puteti desparti intr-un scop nobil va astept cu un semn si va promit ca or sa bucure niste sufletele ...

"bookblog.ro organizeaza in luna februarie o actiune de colectare si donatie de carte pentru copiii din orfelinate si centre de plasament din Bucuresti.
Daca ai acasa carti pentru copii si tineri (pana la 18 ani) - carti de povesti, de colorat, beletristica sau de specialitate (manuale scolare sau carti de nivel de scoala primara / liceu) - de care te poti desparti ca sa bucuri sufletul unui copil, SI TU POTI OFERI O CARTE !
Cartile se vor colecta:Marti, 13.02.2007, intre orele 17:00 si 20:00, in ASE, Cladirea Comert (Mihai Eminescu), la parter.Sambata, 17.02.2007, intre orele 11:00 si 14:00 in acelasi loc.
Daca ai multe carti trimite un email cu nume si numar de telefon la cartipentrucopii @ bookblog.ro pentru a discuta posibilitati de ridicare a cartilor, pina la data de 16.02.2007. Daca ai vrea sa ajuti dar nu ai carti pentru copii intreaba-ti prietenii sau macar povesteste-le de initiativa noastra."


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?