Wednesday, January 10, 2007

 
stuff

... daca marketing-ul si psihologia ar avea personalitati el fi extravert iar ea ar fi introverta. ma maninca din ce in ce mai tare mina sa scriu despre marketing in ultima vreme. dar nu se va intimpla! mi-am promis ca acest blog va fi 100% personal!

... citesc sexualitatea feminina a lui francoise dolto si nu ma pot abtine... totul are un sens pe lumea asta! - inca de la nenea freud nu s-a conceput ca libido-ul poate sa aiba vreo legatura cu femeia ...in zona aia era doar un "val gros", dupa care s-au razgindit un strop si au spus ca ... poate doar in sensul ca ea e constienta de mutilarea ei, e constienta de lipsa falusului si il vrea! ... fetitele nu au voie in altar, baieteii au! de ce? din cauza pacatului originar - si daca pacatul originar e de fapt lipsa falusului? :)))

... si mai citesc coelho "jurnalul unui mag" ... desi am cumparat si citit toate cartile pe care le-a scris, cred ca a spus totul cu "alchimistul", restul au fost doar variatii pe aceeasi tema. poate ar trebui sa se opreasca, deja cicleaza!

... iar respiratia prin ritmul ei binar simbolizeaza producerea si reabsorbirea universului / solve & coagula / yang & ying - ritmul vietii! ... respiratia mea continua sa fie varza, universul meu e in dezechilibru! ... dar se vindeca cu antibiotic & antiinflamator :))

Comments:
Cu totul de acord cu tine despre Coelho. Dar preferata mea ramane "Veronica se pregateste sa moara"
PUP!
 
:-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?