Tuesday, January 30, 2007

 
intimplator

intimplator cunosti oameni in viata ta, petreci secunde, ore, zile, te intilnesti si povestesti cu ei, mergi la petreceri, pui lucruri laolalta, ti-i faci prieteni … si tot intimplator se intimpla sa nu ii mai vezi vreme indelungata … ani si ani .... si dupa ani inconjurat de alti prieteni, prieteni noi, cineva iti spune “bai a murit Nicky Stanciu, tipu’ ala de la profm!” anii se deruleaza cu repeziciune in mintea ta si iti aduci aminte lucruri si nu iti vine sa crezi “nu se poate! dar eu il stiu pe omul asta!” ... si de fapt l-ai stiut acum multi ani si nu l-ai mai vazut de tot atitia si pui mina pe telefon, iti suni prietenii de atunci, rememorezi lucruri, te intrebi cum de au trecut anii, unde sau ce esti tu si cei de atunci acum ...
... intimplator ne trecem unii altora prin viata .... intimplator ne intersectam privirile, emotiile, vorbele sau sufletele .... venim si apoi plecam atit de intimplator
... si tot intimplator azi mi-am luat la revedere de la un om pe care l-am stiut, pret de citeva secunde gindul meu a fost cu el in fata lui ... care plecase ... intimplator frigul aspru si Al Di Meola cintind in surdina "The Grande Passion" in boxe pe drumul de intoarcere s-au potrivit cu starea asta... sa-ti fie liniste, Ben!

Comments:
so you've met colegul meu omonim, absolvent de lic. 32, 'promotia' F.O.
mica-i lumea.
si da, numele Nicky Stanciu-mi suna al naibii de cunoscut. cred ca l-am cunoscut si eu. merde.
 
yes I have. lumea-i mica ... il stie si pe gaijin :)
 
acest om deosebit mi-a marcat existentza si a lasat un mare gol in urma lui. astazi se implinesc sase luni de cand a parasit lumea noastra. acum 6 zile ar fi implinit 42 de ani. nimic din toate aceste date fixe nu mai sunt importante. ceea ce conteaza este ca in sufletul meu a ramas la fel de viu si pot sa-mi amintesc de tot ce-a fost frumos si bun in viata lui.
anda
 
Anda, asta este ceea ce de fapt conteaza si nimic - timp, moarte, spatiu - nu pot sa ucida acel "viu" din sufletul tau :-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?