Friday, December 22, 2006

 
atingeri

aseara printre prieteni si pahare de vin vorbeam despre atingeri si contact fizic. este ciudat de ce oare majoritatea oamenilor privesc atingerea fizica aproape exclusiv ca avind incarcatura sexuala. de ce daca 2 femei se tin de mina, se tin in brate sau se mingiie trebuie sa fie lesbiene, daca 2 barbati se imbratiseaza si sunt apropiati trebuie sa fie gay sau daca saruti un catel pe bot si il iubesti stringindu-l in brate poti fi catalogat drept zoofil? de ce daca esti foarte deschis, tii de mina pe cineva sau il stringi in brate sau il mingii, adica esti foarte apropiat ca si contact fizic inseamna ca e un semnal sexual? prin atingere schimbi in primul rind emotie si bucurie cu omul ala, nu neaparat sexualitate. oare emotia si apropierea dintre oameni au deviat intr-un singur canal ingust de expresie - a sexului? e trist! si enervant cind deschiderea, emotia, bucuria, schimbul ala de energie misto se duce invariabil la nivel de interpretare spre sex. atingerea este o manifestare a apropierii pe care o simti fata de anumite suflete si este in primul rind emotie si bucurie.

Comments:
pai ce sa faci cu cretinopatii daca nu sex?
suntem mai toti botezati, iar religia noastra e a iubirii si bucuriei si comuniunii. e straniu cum lucrurile astea par de pe alta lume, iar tu (vai!)atingi cu vorbele tale tabuul juisarii. o spune un preten de-al nostru (si o repeta, apasat) nu mai exista latente, iubita mea.
ce te-asi mai strange eu in brate acum si te-asi tine de manuta. pacat ca mi-esti asa departe. oricum, riscam un scandal sexual.
 
iubita mea, promit sa te sarut apasat cind o sa te vad ;-)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?