Friday, October 05, 2007

 
suferinta / durerea inalta ...

poate doar in sensul ca atunci cind nu mai poti sa o duci, cind devine mai puternica decit viata insasi, inveti sa te desprinzi de tine si astfel fugi, inaltindu-te ... in somn, in alte lumi, in alte povesti ... uitind / parasindu-te / pacalind-o. asa se si moare.

suferinta nu te intareste, doar te sensibilizeaza adinc ... devii atit de sensibil incit plutesti in tine si in afara ta in acelasi timp ... ajungi sa simti lucruri pe care nu le poti simti fiind doar in tine, treci pe strada pe linga oameni sau animale sau plante si le preiei tristetile, dar si bucuriile ... si plingi sau rizi odata cu ei. durerile lumii trec prin tine, atit de deschis devii. dar si bucuriile ei. aceasta devine crucea ta ... suferinta te dezbraca de toate foile de ceapa ce iti imbraca miezul si esti tot expus lumii. uneori esti greu de dus atit de dezvelit, iti vine des sa te acoperi si atunci fara de foi, tragi genunchii in sus si umerii in jos ... respiri adinc si te inalti mai departe

Comments:
cat de bine le spui, iubito
... ca intotdeauna.
 
Si data viitoare cand o sa scrii in blogul asta, o sa fie sensibilitate dar si putere! Asta e minunat la tine ca esti deopotriva sensibila si puternica!!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?